Jessica Tindra Örtengren

En kvinna i mina bästa år. Alltid. :-)  Jag arbetar som förskollärare, är mamma till 3 barn och älskar allt som har med personlig utveckling och livets magiska lärande att göra. Jag har de senaste åren gjort många djupdykningar i mig sjäv, ökat min självinsikt, min självkännedom och mitt självvärde. Skalat av många lager av mönster,rädslor, roller och skingrat mycket oro och tvivel på vägen. Känner mig starkare och friare idag än någosnsin idag och vill dela med mig av resan och den visdom den innehåller.

Det finns så oerhört mycket att upptäcka och glädjas av där i djupet av oss själva. Min syn på världen och varandet har också det radikalt förändrats till det bättre på resan. Det är en fantastsik och om än omvälvande tid vi lever i där självskapandet och ansvaret för sitt är viktigare än någonsin. 

Livet har steg för steg visat mig och lärt mig verktyg för detta samt gett insikter som gör mig kraftfullare på min väg. I naturen laddar jag både ur och fyller på samt healas och läker på djupet. Min närhet och kontakt med naturen och moder jord har även den fördjupats under åren och kommit att bli en viktig del för mig.

2018 startade jag  FB sidan  "Natursam" för att inspirera kring storheten, helandet och magiken i naturens enkelhet m.m. och nu inför 2021 har jag omstrukturerat och jobbat en del med denna hemsida som då också gavs namnet Natursam. 

https://www.facebook.com/natursam/