Nyaste inläggen och texterna

Kan drömmar verkligen bli till verklighet?

JA det är jag relativt övertygad om att de faktiskt kan. Men att göra drömmar till verklighet är en process i flera steg och med flera betydelsefulla avgöranden på vägen mot förverkligande.  Detta är min lilla förklaringsmodell som inte på något sätt behöver tas för en sanning utan mer som ett...
Läs mera

Våra barn – Vår framtid- våra läromästare

Denna text är till politiker, skolchefer, lärare och pedagoger, föräldrar – ja till alla som på något sätt har med barn att göra.   Jag anser att vi behöver tänka till kring våra små och rollen de spelar i samhället. Är de verkligen så små, omdömeslösa och sårbara som vi tycks tro eller...
Läs mera

Dualitet, helhet, kärlek

Jag har på sista tiden oftare och oftare stött på begreppet DUALITET och det har fått mig att söka i mitt inre för att försöka ta reda på varför. Jag har bland annat känt att dualitet i visa andliga sammanhang ofta upplevs som något negativt. Något som vi ska motverka. Eftersom jag inte tror på...
Läs mera

Vad är kärlek?

En självklar fråga kan tyckas men jag har funderat mycket på den senaste tiden. Mitt hjärtas visdom bankar hårdare och hårdare och min själ slår sig mer och mer fri. Det är i alla fall så det känns hur galet det än låter. Jag vet att allt har en mening och att universum bereder sin väg åt var och...
Läs mera