Storm steg framåt i mitt bokskapande - Ren magi!

Det är magiskt hur saker och ting bara faller på plats för mig i mitt bokskrivande. Funderar jag på något får det snart en lösning och jag känner att jag på något sett blir vägledd genom hela processen. Något som jag gärna vill dela med er är det smagiskt nog!enaste magiska mötet som jag känner har jätte stor betydelse för mig i mitt bokskapande. Jag har funderat lite till och från på detta med korrekturläsning och känt att nog vore det kul att ha någon professionell med mig i detta men eftersom alla sådana tjänster kostar en  del insåg jag att det inte kunde vara prioritet ett. Jag har en fin släkt och familj och fick hjälp från dem vilket jag kände mig tacksam och glad över.

Jag nämnde vid några tillfällen att om någon visste någon som gärna korrekturläste kunde de nämna mig. Nu föll det sig så att två av mina läromästare när det gäller andlig utveckling, som även blivit fina vänner, hörde av sig samma dag och sa att de eventuellt hade någon som kunde vara intresserad. De frågade om jag ville att de skulle höra sig för och självklart ville jag det. Tillägas bör kanske att de två inte känner varandra alls. Så till det som jag kallar magik för i nästa stund hade jag en korrekturläsare som var överlycklig över att få hjälpa mig. Tacksamheten svämmade över hos oss båda. Det var nämligen så att mina båda vänner hade syftat på samma person och hon i sin tur fick förfrågan från två olika håll samma dag. Som om det stått skrivet i stjärnorna och varit förrutbestämt av änglarna kände vi båda att detta var meningen. Nu har hon mitt manus och jag längtar efter vår första träff.

Ett annat dilemma som löst sig är detta  med tryckeri och hur jag faktiskt ska lyckas få till en bok av mina dokument. Har hittat ett förlag som både känns prisvärt och har de tjänster jag söker. Fick prov exemplar hemsänt och de kändes kanon. I slutet av september vill de ha mitt färdiga manus för att hinna få klart boken till Lucia, vilket jag verkligen vill.

NU surfar jag på vågen och hoppas på att den tar mig ända i land!! Jag vet att det krävs mycket arbete att hålla rätt kurs och jag är beredd att kämpa och "ro" detta i land!