Releasen


 

Så var det äntligen dags. Fredagen den 13 december, på självaste Lucia, det var då jag ville ha min bokrelease.  Lucia var en stark tjej som stod upp för sina åsikter och vågade vara sig själv, dvs. en fantastisk förebild i mina ögon! Det var dessutom fredagen den 13 april 2012 (1 år och 9 månader tidigare) som jag insåg att min bokskrivardröm kunde bli verklighet. En dag fylld av magi för mig och sedan har allt gått från klarhet till klarhet. Jag har funnit en inre visdom och en tro jag är beredda att kämpa för.

Min bokskrivarresa har varit helt magisk och nu höll jag snart det färdiga ... resultatet i min hand. Men först skulle min tillit tydligen sättas på prov lite till. Böckerna kom inte som planerat och när jag ringde fraktbolaget sa de att de inte hade något paket med det kollinumret jag angav. Där och då kunde jag ha blivit hur orolig och bekymrad som helst. Skulle hela min release bli ett fiasko? Men jag valde att släppa oron och luta mig mot tanken att inget kan bli fel,  det blir bara som det blir... och så får det bli.

Mina böcker kom fredagen den 13: onde kl. 11.  Jag fick tillgång till lokalen kl. 12 och kl. 13.30 började de första gästerna komma. Det blev en mysig och minnesvärd dag med många förväntansfulla själar omkring mig. Jag är tacksam att så många nära och kära kom för att dela dagen med mig - ingen nämnd och ingen glömd.  Dagen kunde inte blivit så mycket bättre och jag vill sända en liten tacksamhetstanke även till er som var med mig i hjärta och tanke.

I efterhand är jag tacksam och ler åt det lilla spratt som universums änglar utsatte mig för. De satte min tillit på prov och jag hoppas de tyckte att jag klarade provet någorlunda bra.