FRIDFULLHET

Med ängen och skogen i ryggen och vattnet framför, med molnen och solen på himlen och inget som fridfullheten stör! Fåglarnas kvitter och trädens sus viskar mig visdom som tar sig förbi hjärnans o tankarnas brus. Visdom som når mitt hjärta och som landar i min själ som vågornas stilla glitter o krus.

Visdomen säger att allt omkring mig vill mig väl.
Jag är skaparen i mitt liv! Jag är lyckan och livet. Jag är kraften jag sökt. Jag är en del av alltet! Alltet är en del av mig. Alltid tillsammans- never alone. Alltid hel- never apart.

Jag är skaparen i mitt liv och mitt vibrerande hjärta säger mig att allt är möjligt. Den värld jag drömmer om finns redan. Jag kan känna den, jag upplever den i mitt inre - alltså är den verklig! Jag är skaparen i mitt liv och mina drömmar är en del av min skapade kraft, en del av min verklighet.

Jag fullkomligt älskar mina inre vibrationers visdom och övertygelser! Tacksam för att de i stillhet och förundran över allt vackert i livet, så starkt kommer fram! <3<3<3 kärlek till alla från djupet av mitt hjärta. <3<3<3

                             Inga hinder ska vara för stora. Inga murar ska jag bygga. Jag ska leva min dröm inifrån och ut och manifestera min verklighet.

 

Manifestations affirmation

Jag öppnar upp för allt som livet har att ge

och

Jag älskar allt som livet redan gett

 

I tillit

Släpper jag det som inte längre tjänar mitt livssyfte och flöde.

Jag ger frihet

till mig

till alltet

Och till alla omkring mig

 

Låt allas högsta bästa få råda!