Äntligen!!

Nu är min bok äntligen på förlaget och snart i tryck. Väntan känns lång. Väntar du dig en exklusiv och påkostad bok lär du bli besviken. Kanske något dumt av mig att skriva det här men jag är ärlig och jag lever med tron att det är det som verkligen lönar sig i längden. Jag vill beskriva min bok som en ganska enkel men mycket tankeväckande bok.  Mitt syfte med den är att få dela min och min familjs solskenshistoria och förhoppningsvis få fler att bli intresserade och nyfikna på den fantastiska världsbild som visat sig för mig. Att få sprida min övertygelse om allas rätt och förmåga till att må bra inifrån och ut känns oerhört viktigt för mig. Jag vill inspirera människor till att vilja söka sina egna stigar, finna sin sanning och sin inre lycka. Tyvärr har jag inte haft möjlighet att kosta på mig författar- eller manusskrivarkurser. Jag har heller inte kunnat lägga ner en förmögenhet på att få en bok i toppklass utan jag har fått förlita mig på att allt blir som det ska. Den tilliten har varit till stor hjälp för mig under resan. Hela min själ och mitt hjärta har varit med mig i skrivprocessen. Jag upplever att jag fått universella vägledning och jag känner stödet från himlen i mina ord! Livets magi har blivit allt mer tydligt ju mer jag öppnat ögonen för det.  Min önskan är att boken upplevs som en bok fylld av omtanke och eftertanke, kärlek hopp och tro. Jag hoppas den ska inspirera dig och många andra till att leva era liv fullt ut. 

Jag känner mig privilegierad att jag fått denna chans och jag är glad över att jag var så pass klarsynt att jag fångade den och inte lät den gå förbi! Jag är tacksam att jag vågade följa mitt hjärta ut på okänd mark, för de fantastiska stigar jag upptäckt där är inte av denna värld!

 

Från djupet av mitt hjärta till djupet av ditt hjärta vill jag förmedla att allt är möjligt.  Det känner jag mig som ett levande bevis på.