Mitt skrivande

Att skriva är och har alltid varit passion, meditation och terapi för mig på samma gång. 

2012 var ett speciellt år och den magi som väcktes inom mig då har bara växt och blivit starkare.  Känslan av att livet är så mycket mer än vad vi ser och kan ta på har alltid funnits inom men min logik hade inte velat ta tills sig det innan. 2012 hände saker i mitt och min familjs liv som gjorde att jag började skriva ner våra upplevelser till en bok. Jag har alltid älskat att formulera mina känslor och tankar till meningar.  Fram tills då hade jag alltid skrivit för min egen skull samtidigt som jag i mitt innersta haft en dröm om att en dag få skriva om något som ligger mig varmt om hjärtat och som även kunde få betydelse för andra.  Men mitt alldeles för förståndiga förnuft försökte gång på gång slå bort den tanken. Hur skulle det vara möjligt? Vad skulle jag skiva om och vem skulle vilja läsa det? När skulle jag ha tid att skriva? Mitt liv var ju redan fullspäckat som det var. Med jobb och tre barn med läxor och aktiviteter. Men tiden infann sig på något sätt och på luciadagen 2013 höll jag min första bok i mina händer, en dröm jag haft sedan jag var barn. 

Många spännande saker har sedan hänt efter det både i mitt inre och yttre och det är ju inte konstigt alls för allt hör ju ihop. Där är jag fullständigt övertygad idag och livet är fantastiskt och magiskt på så många sätt. Den magiken vill jag på alla sätt jag kan dela med mig till fler och det är bland annat därför denna hemsida blivit till. Jag är glad att jag kan berätta och dela min solskenshistoria och förhoppningsvis dela med mig av magin som växt in i mitt liv efter det. Jag vill sprida den tro och livsfilosofi som gör mig lycklig och stark och som får mig att förverkliga mina drömmar. 

Kan jag så kan du! 
 
 

Jag vill och kan inspirera och hjälpa andra att följa sitt hjärta, finna sin sanning och leva sin dröm steg för steg. 

Skrivandet är en hjälp bland flera för mig där och de senaste åren har jag mina bloggtexter här himlatur.tarotguiderna.se/
samt att jag nu är aktuell med ett kapitel i Eldfödd.