Vilken Himla Tur:

"Tack för din bok! Mycket igenkänning, tankar och känslor som påminns om. vill säga att den boken Himla tur, är så fin och klok och genuin och fint språk och varmt guidande i galaxen!!"

"Underbar bok!"

"Jag tyckte om din bok. Bra med en bok som kan vända sig till den breda massan av dem som är mottagliga. Fortsätt skriva."

"Vill tacka dig för fin bok. Starka ord av stark kvinna.. otroligt berörande och bra skrivet. Så full av medvetande, kunskap och healing"

"Det hände något i mig när jag läste din bok! På ett positivt sätt. Tack!"

"Du känns så ren och uppriktigt sann i det du tro på och vill, för dig själv och mänskligheten. Härligt inspirerande och upplyftande läsning"

Eldfödd:

"Herregud så vacker och full av liv din berättelse var <3 Jag kände sorg, glädje och fick tårar i ögonen av din vackra livsresa och hur du ser på dig själv och omvärlden med integritet men ändå avskalad och naturligt. Det självupplevda är det som berör på djupet och man kommer inte undan då det väcker någon inom den som läser andras livshistoria. Jag blev berörd på många sätt"

"Efter att ha ”mött” dig nästan dagligen så känner jag av din kraft och den är priceless"

"Din själ är ta mig fan så härligt vibrerande och lätt - blir helt uppfylld av glädjespiraler"

 

Jordnära:

"När jag läste Jessica Tindras kapitel fick jag gåshud. Så vackert berättande som för läsaren med ut på ett spännande äventyr i naturen och kontakten med jorden. Viktiga tankar om samhället och hur vi lever, vad som är viktigt och vad som ger oss kraft. Vi får ta del av samtalet mellan Jessica och Tindra som väcker och berör, två röster inom henne som vill belysa olika sanningar. Jag rekomenderar varmt att läsa hennes kapitel i boken JORDNÄRA! /Repanse"