Relationskonsultation - samtal,vägledning,stöd

 

 "Finn dig själv via dina relationer"

Jag arbetar som förskollärare sedan 20 år tillbaka men begreppet ”relationista” beskriver bättre min förmåga och vilja att ”gå i relation”, möta och beröra de ”inre små barn” och de energiprogrammeringar vi alla bär på samt sätta ingång betydelsefulla läkningsprocesser inom. Jag har alltid intresserat mig för och fördjupat mig kring det inre ledarskapet, värdegrundsarbete på flera plan och personlig utveckling och välmående av olika slag. 

Vi lever i ett samhälle då allt rullar på i en ryslig fart. Relationer blir lätt lidande och kommer i kläm. Jag har via mina år som mamma till 3 barn och i min yrkesroll med fokus på ledarskap, lärande och relationer upplevt detta starkt från flera håll och även känt mig manad att djupdyka i det.  Det är inte super lätt att vara förälder, medmänniska eller barn i dagens samhälle men samtidigt gör vi det oftare svårare än det behöver vara. 
 
Relationen till en själv bär på viktiga nyklar där. Vi öppnar upp för nya möjligheter och jag ge fler "verktyg" och perspektiv  där DU/NI  befinner er. Får dig/er att komma vidare i relationen till er själva och varandra.
 

 

 
 
Att som förälder känna att man inte riktigt räcker till. Att man inte förstår sitt barn. Att man bråkar mer än man är sams och så vidare kan vara vanliga känslor som ibland känns övermäktiga. 
Det är aldrig dåligt eller ett misslyckande att be om hjälp, få nya perspektiv och på så sätt få förnyad kraft på vägen och i processen. 
Det har jag gjort flera gånger och aldring ångrat. 

Maila för frågor och bokning.