Andlig Livscoaching

Jag vägleder människor i att följa sin glädje, sin inre gnista, transformera och bryta sådant som inte är till gagn på deras väg samt finna sin kraft och mening framåt. Det är en resa och process jag gjort och fördjupat mig själv inom de senaste åtta åren och insett hur betydelsefullt och "magsikt" det är. Att steg för steg utveckla och fördjupa sitt självledarskap och bli sin egna ledare i livet. Samtidigt så blir man nog aldrig helt färdig så jag fortsätter alltid framåt där... alltid nyfiken och vetgirig och med en brinnande känsla att inspirera och vägleda andra på och genom min väg genom livet... 

Vårt lärande och vårt sökande efter en expanderande inre harmoni och utveckling är en fantastisk drivkraft i våra liv. Där vill och  kommer jag alltid vilja vara behjälplig för den som önskar och så även för mig själv såklart. Vi blir aldrig färdiga och det är en spännande tanke! Det är heller aldrig försent att börja och det är också viktig insikt. 

 

 

Är du andlig? och Vem behöver egentligen andlig coaching i livet? 

Att vara andlig innebär att vara medveten om att det finns en idevärld, en inre värld. I motsats till den yttre  "materiella världen", dvs, allt som vi kan ta på, allt som har en fysisk form. Det som tillhör ide världen, det immateriella,  är det som vi inte kan ta på men som vi ändå vet - eller har en känsla av- att det finns. Allt hör ihop och ingenting är mindre verkligt än det andra. 
Vännen är materiell, vänskapen immateriell, Drivkraft och inspiration som får människan att skapa olika verk och känna passion är immateriell men konstverk och skapelserna i sig blir materiella. Detta går alltså hand i hand och i vår upplevelse av livet. Det andliga går inte att ta på men att inse att det finns en "idevärd" bortom det materiella gör dig andlig. Idevärlden är den som lägger grunden för vad vi ser och förnimmer i det yttre och den är dessutom möjlig att förändra. Allting hndlar i grunden om val, vilja och beslut. 
 
Så att sedan i nästa steg förstå att denna idevärld har stor betydelse i skapandet av det materiella gör att du antagligen känner dig intresserad av andlig coachnig för att skapa/manifestra det bästa magiska JAG och LIV som möjligt. Att vara "sitt magiska jag är att helas" 
Det är du värd. Du är vär att leva det bästa och vackraste liv du bara kan. 
 
Jag anser att andlighet, livsskapande och att bygga den nya världen och det medmänskliga samhället ur en vidare idevärld är något som innefattar, berör och gäller alla och en var på ett eller annat sätt. 
 

Namaste Jessica